Medlemmar: 8880 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vermaelen är skadad igen.

Nytt bakslag för Vermaelen

ons 10 nov 2010 kl 02:48

Han han inte ens bli klar för spel innan nästa skada slog till. Under måndagens träningspass slog Thomas Vermaelen återigen upp sin hälsena - och det är ännu oklart hur länge belgaren blir borta.

Under fredagens presskonferens meddelade Wenger att Vermaelen bara var dagar ifrån att bli spelklar efter att ha varit borta i över två månader. Men nu ser det ut som att 24-åringen får vänta längre. Under ett träningspass i måndags slog Vermaelen upp sin gamla skada på hälsenan - ännu är det oklart hur länge mittbacken blir borta.

- Vi har inte goda nyheter angående Thomas Vermaelen. Han hade ett litet bakslag under gårdagens träning och han ska gå och se en specialist igen, säger Wenger till Arsenal.com. Och fortsätter:
- Jag vet ännu inte hur länge Thomas blir borta, men i nuläget kan han inte spela. Jag kan inte ge er någon tid hur länge han blir borta. På röntgen är hans hälsena, men så fort han är uppe och rör sig drar den ihop sig och han känner smärtor. Vi vet ännu inte vart smärtan kommer ifrån.