Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Skjuter Nasri Arsenal till seger? Det kanske vi snart kan tippa på.

Intresseundersökning tipstävling

tor 11 nov 2010 kl 18:24

Spelambassadör Leif Klingemo vill känna av vilket intresse det finns bland medlemmarna att delta i en sponsrad tipstävling.

Som många av er redan känner till så har Arsenal Sweden inlett ett samarbete med Unibet, där vi alla blir en vinnare.

Redan idag är fler än 300 medlemmar hos Unibet via vår Arsenal-länk vilket innebär att Arsenal Sweden får en viss del av det nettoöverskott som vi som spelarkollektiv genererar. Detta kommer att komma alla medlemmar till del, oavsett om de är medlemmar hos Unibet eller inte. Exakt hur kommer vi att berätta om längre fram nästa år.

Vi är nu i planeringen av att lansera en intern sponsrad tipsliga som ska börja från årsskiftet och vi vill väldigt gärna veta hur många av er medlemmar som kan tänkas vara med i den tävlingen. Antalet är av intresse så Unibet kan göra en kalkyl och komma tillbaka med ett förslag på sponsring av den tävlingen. Rent krasst så är tanken att ett förstapris i den tävlingen kommer ligga på ett antal sköna tusenlappar, men det är också lite upp till oss att visa det intresset nu.

Grundtanken är att man tippar på vår hemsida som idag helt kostnadsfritt, och om man vill så deltar man i tävlingen hos Unibet genom att spela ett valfritt matchresultat hos Unibet i den aktuella omgången för minst 20:-. Det är helt frivilligt och man deltar i så många omgångar man själv väljer, och det kommer läggas upp ett separat räknesystem för detta, då man premieras extra för exakt rätt matchresultat. Detaljer kommer senare, detta är en första information och undersökning gällande ert intresse.

Är du intresserad av att delta i den av Unibet sponsrade tipstävlingen 2011?
Intresseanmälan, som är icke bindande, görs i forumet, som du når här.

Linan är bara till för att räkna intresseanmälningar och inte som diskussionsforum, och din anmälan är inte bindande på något sätt, jag vill bara stämma av intresset.
Spela klokt och ha kul!