Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wilshere är en av sex Arsenalspelare som kommer lira på Wembley.

Sex Arsenalspelare i stormötet

sön 14 nov 2010 kl 13:46

England och Frankrike drabbas nästa vecka samman i en vänskapsmatch på Wembley. En stormatch som kommer innehålla sex Arsenalspelare.

Theo Walcott, Kieran Gibbs och Jack Wilshere kommer återigen få chansen att dra på sig nationens tröja nästa vecka. När Capello presenterade sin trupp fans trion av ungtupparna med och verkar ha etablerat sig ordentligt i landslaget.

Matchen, som spelas på Wembley, kommer även ha Arsenalrepresentater från den franska sidan. Föga förvånande är det att trion Clichy, Nasri och Sagna finns med i Laurent Blancs trupp.

Värt att notera är att Squillaci lämnas utanför truppen. Landslagscoachen väljer istället satsa på Adil Rami (Lille), Mamadou Sakho (PSG), Phillipe Mexès (Roma) som mittbackar. Anmärkningsvärt i Englands trupp är att man tagit ut en spelare från Championship. 28-årige, tillike anfallaren, Jay Bothroyd spelar i Cardiff och får nu chansen att landslagsdebutera, Jay spelade i ungdomsåren ett par år i Arsenals ungdomsakademi.