Medlemmar: 8700 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Våra medlemmar tycker Drogba är bäst i ligan.

Medlemmarnas fasa: Didier Drogba

tis 16 nov 2010 kl 19:51

Medlemmarna på Arsenal.se fick bland annat svara på frågan vem man anser vara bäst i ligan utanför Arsenallägret, Didier Drogba vann i utklassningsstil.

Enkäten som man hade chans till att svara på innehöll 5 frågor där svaret skulle vara något utanför Arsenal. Man fick alltså inte svara tex Fabregas, Wenger, Emirates eller Jack Wilshere. Frågorna besvarades av ungefärliga 150 medlemmar och svaren kommer presenteras nedan.

1. Vilken spelare anser du vara bäst i PL?
Didier Drogba, Chelsea , 57 %
Carlos Teves, Man City, 10 %
Michael Essien, Chelsea, 9 %
Gareth Bale, Tottenham, 9%

Kommentar: En jordskredsseger från Gunners-dödaren. Inte helt oväntat att ivorianen vinner med tanke på vad han har presterat mot Arsenal. Värt att notera i röstningen är att United endast hade en spelare, Nani fick en röst.

2. Vilken tränare i PL hyser du störst respekt för?
Alex Ferguson, Man United, 37%
David Moyes, Everton, 20%
Roy Hodgson, Liverpool, 10%

Kommentar: Återigen en tämligen säker seger även om Moyes plockade en hel del röster. Fergies rutin och prisskåp lyfter man på hatten för. Roy verkade få många röster för sin tid i Fulham. 14 av 20 tränare fick röster.

3. Vilken arena gillar du mest i PL?
St James' Park, Newcastle, 29%
Craven Cottage, Fulham, 19%
Anfield Road, Liverpool, 17%

Kommentar: Nykomlingarna Newcastle spelar på en omtyckt arena. Stämningen på St James' är känd och det skall vara ett riktigt bra tryck. 16 av 20 arenor fick röster.

4. Vilken spelare i PL skulle du allra minst vilja se i en Arsenal-tröja?
Emanuel Adebayor, Man City, 17%
Joey Barton. Newcastle, 11%
Ashley Cole, Chelsea, 7%

Kommentar: Två före detta Arsenalspelare placeras på prispallen. Båda två valde ett fetare kontrakt och lämnade klubben. Adebayor har retat gallfeber med sitt respektlösa beteende och får inte helt oväntat guldmedalj i denna kategorin. Annars var det väldigt många olika svar på frågan.

5.Vilken har störst potential av de unga spelarna i PL?
Gareth Bale, Tottenham, 40%
Jack Rodwell, Everton, 13%
Javier Hernandez, Man United, 9%

Kommentar: Trots att han spelar i Spurs så tycker medlemmarna att den med störst framtidsutsikter är Gareth Bale som varit grym. Theo Walcott, som är gammal polare med Bale, gick i veckan ut och sa att Arsenal borde värvat honom innan Tottenham. Något som nog de flesta klubbar ångrar nu efter succéstarten. John Guidetti fick två röster.

6. (Bonusfråga) Vem är din drömvärvning till Arsenal i Januari?
Lionel Messi, Barcelona, 8 röster
Shay Given, Man City, 7 röster
Micheal Essien, Chelsea, 7 röster
Iker Casillas, Real Madrid, 6 röster
Joe Hart, Man City, 6 röster

Kommentar: Den frågan med absolut flest unika svar vilket inte är helt oväntat då man fick välja från hela världen. Vissa har svarat mindre realistiskt än andra, vilket var helt okey. Resultatet är presenterat i antal röster och vanns med nöd och näppe av Messi. Noterbart är att av alla svar så var över 35% en målvakt (Jagielkas röster räknas som back), något som kanske ändrats nu efter Fabianskis supervecka. Zlatan fick 4 röster.