Medlemmar: 8073 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Limpan tycker att Wenger ska öppna pluskan och köpa fler bra spelare.

Limpar sågar Wenger och Arsenal

tor 18 nov 2010 kl 14:40

Den forne Arsenalspelaren Anders Limpar riktar kritik mot Arsenal. Limpar menar att Arsenal måste börja värva för att vinna titlar.

Arsene Wenger är en envis jäkel. Något som visat sig när det gäller värvningar. För att trots massiva påtryckningar från supportrar och uteblivna titlar har fransmannen valt att inte investera några stora slantar på nya spelare. En som nu tycker att detta är fel taktik är Anders Limpar. Anders, som numera är assisterande tränare i Sollentuna United, spelade i Gunners mellan 1990 och 1994.
- Fotbollen är en komersiell värld och numera handlar allt om pengar. När jag spelade i Arsenal vann vi varje år, sedan man flyttade till Emirates har man inte vunnit någonting. I syfte av att tjäna pengar har de senaste åren varit bra, men rent titelmässigt har det varit en katastrof.

Limpar hade en framgångsrik sejour i klubben och vann ligan, FA-cupen, ligacupen och cupvinnarcupen. Under sin tid i Londonklubben fick han även ta emot guldbollen hemma i Sverige.
- Wenger måste öppna plånboken och värva en målvakt i klass med Joe Hart eller Shay Given. Arsenal spelar en fantastisk fotboll men det spelar ingen roll när man har en dålig målvakt som upprepade gånger kostar dem poäng.