Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gallas kommer bli utbuad - men det tycker Sagna är fel.

Sagna: Var snälla mot Gallas

fre 19 nov 2010 kl 07:58

På lördag väntar match mot superrivalen Tottenham. En spelare som lär få det hett om öronen är Gallas, men skona honom menar Sagna.

Att gå ifrån Arsenal till Tottenham eller vise versa är aldrig populärt. Om man har ställt till med trubbel sedan tidigare i en klubb och sen lämnar klubben för att man begärt för mycket betalt blir övergången än mindre populär. William Gallas kan räkna med massiva burop under lördagen på Emirates.

Bacary Sagna tycker dock att buropen är oförtjänta:
- Jag var aldrig arg på honom för att han lämnade för våra rivaler. Han var alltid väldigt professionell och gav alltid allt. Han förtjänar ett bra välkomnande för han spelade alltid bra för Arsenal under sin tid här.