Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Pires ställs mot sin gamla klubb idag.

Pires ville tillbaka till Arsenal

lör 27 nov 2010 kl 08:12

I dagens möte med Aston Villa kommer man få tampas med ex-gunnersen Robert Pires. Pires berättar nu att han drömde om att åter spela för Arsenal.

Robert Pires, 37, var oerhört framgångsrik i Arsenal under sin sejour. Innan han lämnade Gunners för Villarreal 2006 hann han med att vinna ligan två gångar och FA-cupen tre gånger. För fransmannen är dagens match oerhört speciell:
- Det kommer kännas konstigt. För bara tio dagar sedan tränade jag med Arsenal. Men nu är jag Villa-spelare och kommer kämpa helhjärtat för dom. Jag och Wenger var väldigt tydliga mot varandra. Det var aldrig aktuellt men visst drömde jag om att återigen skriva på för Arsenal.

Pires berättar även att han aldrig trodde att han skulle få erbjudandet från en sån storklubb som Aston Villa. Han medger också att han inte är lika snabb som förut men att fotboll inte bara handlar om snabbhet.
- Jag var ledsen att lämna Arsenal men jag var tvungen att gå vidare efter Champions League-finalen och jag ville testa den spanska ligan.