Medlemmar: 8079 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det verkar som att Ljungberg är på väg att flytta tillbaka till Europa.

Ljungberg gör en Pires?

ons 8 dec 2010 kl 15:18

Tidigare har duon firat stora triumfer på Arsenals mittfält. Nu kan Ljungberg gå i Pires fotspår och återvända till England.

När Arsenal.com 2008 listade de 50 bästa spelarna genom tiderna i Arsenal kom Fredrik Ljungberg på en smickrande elfte plats. Totalt blev det nio säsonger i Gunners för Ljungan, för att sedan mellanlanda i West Ham innan han lämnade för amerikanska Seattle Sounders. Numera representerar svensken Chicago Fire.

Men nu talar mycket för att Ljungberg kommer att återvända till Europa i januari och då skall England vara aktuellt. Däremot har hans agent gått ut och dementerat att en återkomst till Arsenal inte är aktuell.
- Jag vill utvärdera mina alternativ sen får vi se vad som händer. Det är många klubbar intresserade i Europa och i England. Jag kommer att sätta fördelar mot nackdelar och se vad det leder till. Men det gör jag inte förrän i januari, säger Ljungberg.