Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Minskad speltid gör att ryktena om Denilson kommer igång.

Denilson jagas av Wolfsburg

fre 17 dec 2010 kl 12:03

Jack Wilsheres framfart i Arsenal har givit negativ effekt på Denilson som inte kunnat bemästra en startplats. Nu ryktas han vara påväg till Tyskland.

Det blev ingen resa till Tyskland i åttondelsfinalen av Champions League för Arsenal. Däremot kan det bli så att Arsenals brasse Denilson packar sina väskor och drar till Tyskland. Enligt uppgifter till Dailyfootball skall Wolfsburgs tränare Steven McClaren vara intresserad av att köpa mittfältaren.

22-årige Denilson startade säsongen skadad och har sedan dess fått sparsamt med speltid. McClaren skall nu locka brassen till Tyskland genom regelbunden speltid. Wolfsburg, som för närvarande ligger på en fjärde plats i Bundesliga, skall enligt uppgift vara beredd att betala närmare 111 miljoner för Denilson.