Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Romford Pele ser gärna Gary Cahill i Arsenal.

Parlour: "Arsenal borde värva Cahill"

ons 5 jan 2011 kl 08:46

Den forne mittfältskämpen Ray Parlour gjorde  14 säsonger i Arsenals organisation. Nu uttalar han sig om eventuella nyförvärv.

Ray Parlour fick sällan de beröm han borde fått för sin tid i Arsenal. Det var ett ständigt kämpade bredvid storstjärnorna som allt som oftast fick all "kredd". Parlour lämnade 2004, efter 14 säsonger i Gunners, för Middlesbrough och avslutade sedan karriären i Hull City 2007. När det gäller Arsenal har han fortfarande koll och är klar om vad han vill se för typ av spelare i januari:
- Jag tycker att försvaret var väldigt bra mot ett annars dåligt Chelsea. Jag hade nog inte bytt ut Djourou efter en sådan match. Sedan vet jag inte hur det ser ut för Vermaelen, han kanske är borta hela säsongen?"

- Om Vermaelen är borta en längre tid måste han ersättas. För mig är en spelartyp som Gary Cahill precis en sådan som Arsenal behöver. Han är mittback, engelsk och har potential att bli Englands nya stjärnback."

Sedan tidigare har Arsenal visat intresse för Boltons Cahill. Något som flera andra klubbar också gjort, däribland Chelsea och Tottenham. Cahills tränare Owen Coyle har sagt att man inte säljer Cahill under 200 miljoner, samma Coyle har även visat ett starkt intresse för Arsenals Carlos Vela.

Källa: Arsenalnews