Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Daniel Agger är med på Arsenals shoppinglista.

Mängder av transferrykten

tor 6 jan 2011 kl 19:49

Torsdag och massvis med rykten om spelare påväg in i Arsenals trupp. Daniel Agger är en av de som det skrivits om. Dessa har det snackats om:

Enligt engelsk press skall Liverpools Daniel Agger vara aktuell för Arsenal. Wenger har sagt att han kan tänka sig att investera i en ny mittback om Vermaelen inte blir bättre. Agger har svårt att få speltid i Liverpool och har uttalat sig om att han måste få spela då han känner sig i bra form samt i en god ålder.

Unge La liga-stjärnan Juan Mata skall enligt givemefootball dragit åt sig Arsenals intresse. Mata spelar i Valencia där han stått för imponerande insatser. Mata har sagt att han kan tänka sig England och då även nämnt Arsenal. Mata spelar oftast ute på en offensiv kant, en position som Wenger sagt att han inte kommer förstärka.

Ännu en mittback som återigen är på tapeten är Phil Jagielka. Enligt sportsajten sportsvibe skall Wenger inte släppt siktet på den engelska landslagsmannen. Jagielka, som numera är given i Capellos trupp, skall vara sugen på att slåss i toppen av Premier League och efter Evertons start är då klubbyte ett måste.

Ingen transferdag utan en nyhet från caughtoffside. Man påtalar nu att enligt en mängd olika källor så skall Arsenal inom det närmaste göra klart med den belgiska supertalangen Eden Hazard. Trots en ålder på 19 år är han en av Lilles viktigaste spelare i franska ligan. Hazard värderas till 150 miljoner kronor.