Medlemmar: 6108 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Emir Spahic ryktas till Arsenal.

Spahic: En ära att spela för Arsenal

ons 12 jan 2011 kl 10:22

Emir Spahic, på bilden i en landskamp mot Sverige, ryktades påväg till Arsenal redan i somras. Nu löser han mer än gärna Arsenals deffensiva problem.

Jakten har inletts. Det fullkomligt sprutar fram olika alternativ på mittbackar som skall vara aktuella för Arsenal. Mertesacker, Campbell samt Cahill är en trio det skrivits flitigt om de senaste dagarna. En som väldigt gärna skulle villa spela i Arsenal är bosniske mittbacken Emir Spahic som till vardags spelar i franska Montpellier. En mittback som det ryktades om redan i somras.
- När jag hörde om Arsenals intresse för mig kändes det speciellt. När en klubb som Arsenal hör av sig känner sig alla fotbollsspelare ärade. Tyvärr lyckades det aldrig bli någon affär.

Affären skall nu tagit ny fart. En intressant faktor i diskussionen är att prislappen är satt till 300 miljoner trots att mittbacken blivit 30 år. Detta förklaras med att han är lagets kapten, har tre år kvar på kontraktet och bör vara värd tre gånger så mycket som Koscielny.
- Jag har inte hört något från Wenger nu. Men min agent förhandlar med en rad andra klubbar från Premier League. Om Arsenal vill ha mig kommer jag inte säga nej, det hade verkligen varit något speciellt.

KÄLLA: Sports.co.uk