Medlemmar: 8066 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Kom till puben och se Arsenal!

Se Arsenal-Barcelona på lokal!

ons 26 jan 2011 kl 11:52

Vill Du ha lika kul som de på bilden? Gå på lokal och se Arsenal-Barcelona!

Avancemanget till final i Carling Cup är klart, och innan finalen ska vi som kanske bekant spela i en annan liten turnering som heter Champions League och möta ett litet okänt lag vid namn Barcelona. Hur man bäst ser den matchen förutom på plats på Emirates Stadium? Genom att gå på någon av Arsenal Swedens lokala träffar förstås! Matchen spelas den 16/2 och här nedan hittar ni information om de orter som har börjat ta upp anmälningar.

STOCKHOLM

Platsen är som vanligt O'Learys Gamla Stan, och hela den stora matsalen är bokad. Vi har ca 130 platser (40 läktare/bar, 90 matplatser) till vårt förfogande. Anmäler er gör ni i Stockholmsavdelningens forumtråd.

GÖTEBORG

I Göteborg är det samling på Champs på Kristinelundsgatan 3. Även här finns gott om platser, men anmäl er gärna i så god tid som möjligt! Information och anmälan i Göteborgsavdelningens forumtråd.

JÖNKÖPING

Bor man i närheten av HV71-land tar man sig med fördel till O'Learys i Jönköping. Anmäler sig till träffen gör man i Jönköpingsavdelningens forumtråd.