Medlemmar: 6151 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

van Persie är influensasjuk och lämnar landslaget.

Fem spelare lämnar sina landslag

mån 7 feb 2011 kl 20:30

En vecka ledigt ifrån ligan. Men spelarna är i skrivandets stund ute på landslagsuppdrag. Fem spelare i Arsenal har dock tvingats lämna återbud.

De fem spelare som inte kommer att medverka i respektive landslag är Robin van Persie, Cesc Fabregas, Kieran Gibbs, Johan Djourou samt Aaron Ramsey. Gällande Robin Van Persie har han drabbats av en influensa. Även Cesc Fabregas skall ha dragit på sig någon form av sjukdom. I Ramseys fall handlar det om att inte bli för tufft matcher och Johan Djourou skadade sitt knä mot Newcastle och undersöks fortfarande.

Men det finns spelare som kommer spela matcher i veckan och det är; Theo Walcott, Jack Wilshere, Nicklas Bendtner, Laurent Koscielny, Gael Clichy, Bacary Sagna, Abou Diaby, Tomas Rosicky, Andrey Arsjavin, Marouane Chamakh, Emmanuel Eboue, Wojciech Szczesny samt Henri Lansbury (Englands U21).