Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenals damer kommer till Sverige i mars.

STHLM: Åk med till Åtvidaberg!

mån 21 feb 2011 kl 21:17

Arsenal Ladies spelar som kanske bekant i UEFA Women's Champions League. I mars kommer de till Sverige och från Stockholm går en buss till matchen!

Matchen, som spelas den 23/3 med avspark klockan 19.00, är den andra kvartsfinalmatchen av två (den första spelas i London den 17/3) i Champions League och Arsenal kan således avancera till semifinal. Matchen spelas i Åtvidaberg, och det kommer att dyka upp Arsenal-supportrar från närliggande orter som exempelvis Linköping, Norrköping och Jönköping. Vi i Stockholm vill inte vara sämre, så vi har bokat en buss som ska köra oss ner till matchen.

Bussen kommer att avgå från Cityterminalen klockan 13.00 den 23/3, vilket innebär att vi hinner ner till Åtvidaberg i god tid för att samlas tillsammans med andra Arsenal-supportrar på en pub alldeles intill arenan för att ta en öl/läsk och värma upp stämbanden med lite Arsenal-sånger. Återresa sker direkt efter att matchen är slut.

Priset för resan är 250 kronor, och till detta tillkommer entrépriset som betalas direkt vid arenan. Arsenal Sweden har fått en kanonfin rabatt, då vi bara betalar halva priset vilket innebär 50 kronor för ståplats och 75 för sittplats.

Anmäler sig till resan gör man antingen genom att betala direkt till någon av ambassadörerna i samband med en träff på O'Learys Gamla Stan, eller genom att sätta in 250 kronor på Arsenal Swedens plusgirokonto 33 18 69-8 - ange namn och "Åtvid" som meddelande så vet vi att det gäller en anmälan till resan!

Väl mött!