Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Djourou har väntat länge på den här matchen.

Så går snacket i truppen

lör 26 feb 2011 kl 13:58

Imorgon spelar Arsenal ligacupfinal mot Birmingham på Wembley. Något som spelarna ser fram emot, så här säger en del i laget om finalen;

Barcary Sagna:
- Vi har varit rädda för att förlora innan, men det är vi inte nu längre. Vi är klokare och ett bättre lag. Det har tagit ett tag, men nu är vi på god väg att bli framgångsrika. Jag hoppas att vi på söndag få visa folk att vi kan vinna, och att vi har hungern för att vinna ännu mera.

Wojciech Szczesny:
- Det är svårt att säga vilka som är favoriter inför finalen. Detta är Birminghams enda chans till titel, vilket gynnar dem. Men vi har vad som krävs för att vinna och ta hem titeln. Att vinna titeln skulle vara ett stort uppsving för oss.

Nicklas Bendtner:
- Jag skulle älska att kunna visa titlar som jag vunnit i Arsenal, det är därför jag är här. Alla vill vinna, men det är väldigt viktigt att vi tar matchen på allvar och verkligen visa att vi vill vinna. Personligen känner jag att jag är tillbaka. Min skada är borta och jag känner mig mycket bättre.

Johan Djourou:
- Vi ser fram emot matchen något oerhört, vi har väntat väldigt länge på det här.

Arsene Wenger:
- Vårt spel går naturligt genom Fabregas, men i denna matchen kommer Wilshere få ta mycket av Cescs ansvar. Du kan förlora en match, och det måste du acceptera. Men när man spelar en final, måste man verkligen ge allt. Du kan inte gå in i en match med en rädsla av att förlora.