Medlemmar: 8701 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Shopen flyttar från Gävle till Västerås.

Arsenal Sweden övertar shopdriften

mån 14 mar 2011 kl 17:59

Under hösten och vintern har Arne Blom AB i Gävle skött Arsenal Swedens webbshop. Nu tar supporterklubben själva över driften.

Sedan en tid tillbaka så sköter Arsenal Sweden själva om klubbens webbshop. Alla souvenirer finns numera hos verksamhetschefen Jocke Lander som packar och skickar ut alla ordrar som kommer in.
Klubben har även köpt in egna påsar med Arsenal Swedentryck som souvenirerna packas i.
Idag gick den första sändningen iväg och ni som under helgen köpt grejer i shopen har stor chans att få dem levererade i en Arsenal Sweden-påse!

Nya packpåse!

Detta innebär att om du har frågor gällande shopen eller din order så kan du direkt ta kontakt med jocke.lander@arsenal.se.
Arsenal Sweden fortsätter dock att ha Arne Blom AB som officiell leverantör är souvenirer och är mycket nöjda med samarbetet.

Mer information från shopen

Denna vecka kommer med största säkerhet de nya pikétröjorna att levereras till oss. Det är drygt 100 stycken av er som väntar - och så fort tröjorna kommer till oss så kommer de att packas om och skickas ut direkt.
Ni som ännu inte förbeställt pikétröjan har fortfarande möjlighet att göra det till specialpris (349:-) i shopen!

I shopen kan ni handla den nya Jack Wilsheretröjan, de andra nya tröjorna som vi släppt under säsongen och givetvis fortsätta att fynda bland reagrejerna.

Välkomna!