Medlemmar: 8803 st.

Emma Byrne och damlaget kryssade mot Linköping i Boreham Wood.

Damerna kryssade mot Linköping

fre 18 mar 2011 kl 12:23

Igår kväll spelades den första kvartsfinalen mellan Arsenal och Linköping. Gästerna tog ledningen - men The Gunners kvitterade och räddade ett kryss.

Den av Arsenal Sweden så bejublade keepern Emma Byrne (bilden) fick redan efter kvart se Linda Sällström göra 0-1 på Meadow Park i Borehamwood.
LFC hade enligt rapporterna flera bra chanser i den första halvleken - men några fler bollar släppte inte Byrne förbi sig.

I den andra halvleken jobbade sig The Gunners in i matchen - och kunde också kvittera. Målet kom i den 66:e minuten och gjordes av Ellen White.
239 personer jublade.
1-1 stod sig matchtiden ut och nu väntar retur nästa vecka.
Den matchen spelas på Kopparvallen i Åtvidaberg och Arsenal Sweden är då så klart på plats och stöttar klubbens damlag!

Har du för avsikt att komma till Kopparvallen på onsdag - skriv upp dig i denna forumtråd.