Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Här blir det fest den 1 april.

Inbjudan till Armoury-fest

tis 22 mar 2011 kl 20:50

Har du köpt biljett till Arsenal-Blackburn via supporterklubben? Då har du chansen att gå på champagnemingel på The Armoury.

Champagne Charlie Nicholas i all ära - den mousserande drycken är inte det som normalt brukar förknippas med fotboll i England. Nu bjuder dock Arsenal in till ett evenemang för de supporterklubbsmedlemmar som har köpt biljett till Arsenal-Blackburn via klubbarna, där man bjuder på champagne, DJ, tävlingar och - kanske - på en eller två Arsenallegendarer. Detta till den facila kostnaden av inga pengar alls.

Eventet kommer att pågå mellan kl 18.00 och 19.30 den 1 april i supportershopen The Armoury, som ligger i direkt anslutning till Emirates Stadium. Förutom ovan nämnda festligheter kan deltagarna också handla souvenirer med 20 procents rabatt mot uppvisande av medlemskort för respektive suppporterklubb.

Det finns ett litet aber: Om det blir för få anmälda medlemmar kommer evenemanget att ställas in.

Så här gör du för att delta:

Skicka ett mail till axel.asplund@arsenal.se och uppge att du vill delta i The Armoury-evenemanget samt ange namn och medlemsnummer. En person kan anmäla flera medlemmar i samma mail, men fullständigt namn och medlemsnummer måste finnas med för samtliga anmälda. Deadline för anmälan är 24 mars kl 21.00, och efter det tas inga anmälningar emot.

Observera att det bara är medlemmar som har tilldelats biljett till Arsenal-Blackburn via Arsenal Sweden som har möjlighet att delta.

När Arsenal har bekräftat att evenemanget blir av kommer ett mail med mer information att skickas till de som har anmält sig.