Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi har bättre stöd här än hemma. Det sade Emma Byrne efter matchen på Kopparvallen.

Byrne hyllade Arsenal Sweden

tor 24 mar 2011 kl 15:17

Här är keepern Emma Byrnes hälsning - och hyllning till Arsenal Sweden: "Vi älskar att spela i Sverige, vi har bättre stöd här än hemma."

Arsenal Ladies är vidare i Champions League tack vare 2-2 borta mot Linköpings FC.
Efter avancemanget firade tjejerna segern med Arsenal Sweden på Kopparvallen i Åtvidaberg - och när Emma Byrne möter Arsenal.se efter matchen hyllar hon det support som den 75 man starka klacken bjöd på.
- Ni var fantastiska. Vi pratade faktiskt om det i omklädningsrummet efter matchen och sa att det var verkligen ett bra stöd och vi kan bara tacka er för att ni ställt upp för oss och hejat fram oss, säger hon.

Men det var inte Byrnes dag. Linköping hade väldigt få chanser i matchen - och det andra målet som Arsenalkeepern släppte in var en riktigt tavla.
- Det var ett sådant där freak goal. Jag vet inte vad som hände och förhoppningsvis slipper någon se ett sådant mål igen. Jag är bara glad att det inte spelade stor roll. Nu är vidare och hade vi inte gått vidare hade jag varit arg lång tid framöver.
- Vi förtjänade verkligen att gå vidare.

Rachel Yankey kvitterade LFC:s ledning i den första halvleken och Katie Chapman smällde in 2-2 med en sträckt vrist i bortre krysset med elva minuter kvar att spela - ett mål som tog Arsenal vidare till semifinalen där franska Lyon väntar.

Arsenal Sweden vill tacka alla er som kom till Åtvidabergs Hotell och Kopparvallen i går kväll för en fantastisk insats!
Har du bilder från uppladdningen och matchen - välj ut dina bästa och skicka det till jocke.lander@arsenal.se

Mer om matchen från andra medier:

Bildspel på Arsenal.com
Bildspel på Corren.se
Matchbilder och intervjuer på Corren.se
Bildspel på Linköping FC:s hemsida
Matchbilder och intervjuer på SVT