Medlemmar: 6198 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Per Mertesacker är av försvarsspelarna det ryktas om till Arsenal.

Tre försvarsspelare aktuella

sön 3 apr 2011 kl 12:54

Boltons Gary Cahill, Werder Bremens Per Mertesacker och Evertons Leighton Baines - tre spelare som ryktas vara aktuella för Arsenal.

Det är vår och transferryktena blir fler och fler. Här kommer de hetaste:

Leighton Bains, vänsterback, Everton:
Daily Mail rapporterar att Arsenal börjat visa intresse för Evertons engelske landslagsman. Enligt tidningen ska en affär gå lös på runt 10 miljoner pund - och Baines ses som en tänkbar ersättare till Gael Clichy. Fransmannens kontrakt går ut nästa sommar och han har ännu inte signat ett nytt, viket medför spekulationer om en försäljning i sommar.

Per Mertesacker, mittback, Werder Bremen:
Den tyske landslagsmannen har en kontraktssituation like Clichy och om inte Mertesacker förlänger i sommar räknar Werder Bremen med att sälja mittbacken. Metro skriver att Arsenal är intresserade.

Gary Cahill, mittback, Bolton:
Cahill spelade 90 minuter mot Ghana och imponerade. En rad klubbar, däribland Arsenal, ska vara intresserade av mittbacken och Boltons tränare Owen Coyle är mäkta imponerad av sin försvarare och tror att mittbacken kommer att gå till en större klubb.
- Det kommer att hända förr eller senare tack vare hans kvalitet. Gary var briljant mot Ghana och är det alltid för oss, säger Coyle till Daily Mirror.