Medlemmar: 6074 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Årets unga spelare är Jack Wilshere som gjort en grym säsong.

Jack Wilshere prisad

mån 18 apr 2011 kl 07:17

Arsenals yngling Jack Wilshere blev under gårdagen prisad för sina prestationer i ligaspelet. Wilshere fick ta emot priset som bästa unga spelare i Premier League.

Många visste säkert inte vem Jack Wilshere var när han under fjolåret lånades ut till Bolton. Men efter goda prestationer och lovord från Owen Coyle har mittfältaren iår spelat sin bästa fotboll, i Arsenal.
- Det är min första riktiga säsong i Arsenal och det är därför en enormt stor utmärkelse för mig och för mina lagkamrater. Jag är den femte Arsenalspelare att få ta emot priset. Sen vill jag även tacka tränaren, kommenterade Wilshere.

De andra fyra som tagit emot priset under när de reprensenterat Arsenal är Cesc Fabregas, Nicolas Anelka, Tony Adams och Thierry Henry. Noterbart är att Gareth Bale vann årets spelare i ligan och att trion Wilshere/ Sagna/ Nasri blev uttagna till årets lag