Medlemmar: 8830 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Häng på och kolla Arsenal och Henry i sommar.

Häng med till London i juli

lör 14 maj 2011 kl 10:49

Sista helgen i juli spelas Emirates Cup i norra London. Arsenal Sweden ordnar medlemsresa till turneringen - häng med!

Arsenal har bjudit in argentinska storlaget Boca Juniors, Thierry Henrys New York Redbulls och franska Paris SG.
Nu bjuder Arsenal Sweden in er medlemmar att hänga med på nästa säsongs första medlemsresa.

Turneringen spelas 30-31 juli på Emirates Stadium - och här är upplägget för resan och hur du bokar din plats:

Arsenal Sweden fixar ett komplett landpaket till er som vill med hotell, matchbiljetter, reseledare, rabatterad shoppning, fotbollsturnering och samkväm. Var och en bokar som vanligt sin egen transport till och från England.

Resan börjar fredagen den 29 juli när vi samlas på eftermiddagen (räkna med att vi åker från hotellet mellan 15-16.30) på hotellet för färd till Islington. Där besöker vi Arsenals souvenirshop och kan handla saker till förmånligt pris. På kvällen kör vi en pubrunda i norra London med frågesport och finesser.

På lördag finns utrymme för de som vill göra en runda på stan innan vi åker upp och ser Arsenal spela mot Boca Juniors. Matchen startar 16:20, men vi åker upp några timmar innan så att vi hinner med laddningen på pubarna innan vi går in.

Turnerings avslutas på söndagen den 31 juli då vi enligt lördagsmodellen åker upp ett par timmar före kick off (16:20) och laddar för att sedan se Arsenal spela mot Thierrys Henrys New York.

Resan slutar på måndag då vi checkar ut och flyger hem till Sverige.

Priset för att hänga med på resan är:
2699:- för del i dubbelrum.
3499:- för enkelrum.

Vi kommer att bo på ett hotell som heter President som ligger vid Russel Square, tre tunnelbanestopp från Emirates och nära city.
Engelsk frukost ingår i priset och serveras varje morgon mellan 05:30 och 10:00.
Hotellet är ett bra mellanklasshotell och ni som vill ha mer info hittar det på deras hemsida.

Fotbollsbiljetterna till cupen gäller till alla de fyra matcherna under helgen så ni som vill se 360 minuter fotboll kan så göra.
Vi kommer att sitta på Upper Tier på Emirates Stadium.

Vi har inte något begränsat antal platser på resan så du som vill anmäla dig kan så göra på en gång.
Anmälan sker genom att mejla jocke.lander@arsenal.se. Där skriver ni namn, adress, medlemsnummer, födelsedatum och hur ni vill bo. Ni som reser själva och vill dela rum med annan svensk Arsenalsupporter noterar det i mejlet så parar Arsenal Sweden ihop er som vill dela. Det går naturligtvis bra att anmäla flera personer i samma mejl.
När vi mottagit anmälan skickas ett returmejl med instruktioner hur ni ska betala. I forumet kommer sedan en tråd skapas där alla ni som anmält er och betalat dyker upp.

Vi har även blivit inbjudna att spela en supportercup på söndag förmiddag i Islington och om intressent finns bland er som åker med så ställer Arsenal Sweden upp med ett lag.

Notera att Arsenal Sweden i nuläget inte säljer några lösa biljetter till Emirates Cup. Ni som vill köpa sådana hänvisas till Arsenal.com. Där kan i nuläget alla som är Red Members handla biljetter. Från och med 19 maj går det bra även för personer utan medlemskap att handla.

Har ni frågor rörande resan och cupen är ni varmt välkomna att mejla dessa till jocke.lander@arsenal.se