Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Juve sägs vara på jakt efter Walcott.

Dagens transfersnack

ons 18 maj 2011 kl 08:10

Dagens snackisar i England handlar om Walcott, Cahill, Arsjavin, Hazard - och att Matheiu Flamini ska vara på väg till Spurs.

Vi börjar med Gary Cahill. Än en gång skriver tidningarna om att Boltons mittback ska vara på väg till Arsenal.
Den här gången har den 25-årige engelske landslagsmannen berättat för sina vänner att han hoppas på att hans "dream move" till Arsenal blir verklighet den här sommaren.
Läs mer på Daily Mirror!

Att Eden Hazard är aktuell för Arsenal är ingen hemlighet. Yttern jagas av ett koppel av europeiska toppspelare och nu ska även Liverpool gett sig in i jakten och lagt ett konkret bud.
Läs mer på Daily Mirrors hemsida!

Arsenal sägs vara beredda på att lyssna på bud för ryske Andrej Arsjavin i sommar för att få in pengar till Arsene Wenger ombyggnation av laget. The Gunners hoppas kunna få in 15 miljoner pund för den snart 30-årige yttern.
Läs mer på The Guardians hemsida!

Från Italien kommer rapporter om att Juventus är sugna på en trio spelare från Premier League. Båda Cityspelarna Dzeko och Tevez - och Arsenals Theo Walcott ska vara intressanta för Turinklubben.
Läs mer på Metros hemsida!

En föredetta Arsenalspelare kan vara på väg till Premier League igen. Det är Milan som vill släppa Matheiu Flamini till Spurs (!) för att få Sandro i utbyte.
Läs mer på Talksports hemsida!