Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Barca fiskar ordentligt efter Fabregas.

Dagens transfersnack

tis 31 maj 2011 kl 08:58

Klubbfotbollssäsongen är nu över i de flesta europeiska länderna och vi kan räkna med en kraftig ökning på silly season-sidan. Här är dagens rykten.

Barcelona vann Champions League i lördags och nästan direkt efter att firandet slutat började den sedvanliga förföljelsen.
Det handlar så klart om att den katalanska klubben vill köpa Cesc Fabregas - men de vill knappt inte betala.
I år ska det första budet ligga på 30 miljoner pund (Daily Mirror) men Arsenal tror sig kunna få 50 miljoner pund av Manchester City.

Sevilla ska vara redo att slanta upp 8 miljoner pund för Arsenals Denilson - som vill lämna London eftersom han inte får någon speltid (Mail Online).

Trots att det finska fotbollförbundet registrerat Carl Jenkinson som Arsenalspelare är affären inte klar. Charltons manager Chris Powel säger till SKY att klubbarna diskuterar och han inte tror att försvarsspelaren kommer att stanna på The Valley.

Enligt Talksport har Arsenal gjort sig av med försvarsspelaren Tom Cruise.

Arsene Wenger ska vara på jakt efter Lilleanfallaren Gervinho - men ska The Gunners kunna köpa loss den ivorianske anfallaren måste man sälja Andrej Arsjavin (Guardian).

Arsenal ska vara intresserat av Sunderlands målvakt Craig Gordon (Sun).

Det är inte bara Cruise som får lämna Arsenal - det får även Mark Randall, som varit utlånad till Rotherham under säsongen (Youngguns).

Trots ihärdiga flyttrykten säger Andrej Arsjavin att han planerar för att stanna i Arsenal (The Sun).

Unge anfallaren Zak Ansah har skrivit på ett professionellt kontrakt med The Gunners (Arsenal.com).