Medlemmar: 6025 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal är återigen på jakt efter Higuain.

Dagens transfersnack

tor 2 jun 2011 kl 21:06

Dagens runda i silly season-världen bjuder på en rad saker av varierat innehåll. Häng med för att få de senaste ryktena om Arsenal.

Först ut blir Gonzalo Higuain, en personlig favorit - som haft stora skadebekymmer under säsongen. Enligt Daily Mail ska Arsenal, Spurs och Manchester City alla fundera på att köpa loss argentinaren som kan fås för så lite som 15 miljoner pund från Real Madrid.

Om Wesley Sneijder lämnar Inter för Manchester United vill Milanoklubben ha Cesc Fabregas som ersättare. Detta uppger Metro.

Nån mindre form av mediastorm har dragit fram över Alex Song. Africansoccer uppger att han petats från det kamerunska landslaget efter en dispyt med Samuel Etoò. Så ska inte alls vara fallet skriver Goal.com. Istället ska Interanfallaren missat dagens träning och Song - som det påståtts a fejkat en skada för att slippa vara med - vara skadad på riktigt.
Glasklart?

Metro kör även det dagliga Twitterracet (undrar om inte 50% av deras redaktionella sportmaterial är saker man fiskat upp från spelarnas Twitter).
För kör man en grej på "skandalen" att Cesc Fabregas återigen visat upp sig i ett annat lags matchtröja.
I somras tvingades han bära en Barcatröja under nån form av firande efter det spanska VM-guldet.
Nu är Arsenalkaptenen och Robin van Persie på semester i New York, där man hälsat på Thierry Henry. Då köpte Cesc en NY Mets-tröja och lade ut en bild på Twitter.
Snart kommer väl en text att han ska sadla om till basebollspelare...

Samma blaska kör även en grej på att Jack Wilshere försöker övertala Gary Cahill att spela för Arsenal. Tapped up - som de kallar det för.
Allt handlar om detta: Duon spenderade dagen på golfbanan och senare skrev Jack på sin Twitter att "Bit of golf with big Gaz Cahill.......trying to convince him to join me at Arsenal haha".

Det blir ingen Samba (Christopher) i Arsenal påstår Arsenalinsider.

Morgan Amalfitano, mittfältare från franska Lorient, ska enligt Footylatest.com vara eftertraktad av Arsenal.

Avslutningsvis - Arsene Wenger ska köpa långa spelare i sommar för att se till att vi inte släpper in så mycket mål på fasta situationer (Guardian).