Medlemmar: 7782 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Roma rycker i Clichy.

Dagens transfersnack

lör 4 jun 2011 kl 15:35

Dagens snackis är att Barcelona ska vara överens med Cesc Fabregas om hans personliga kontrakt - allt enligt klubbtidningen El Mundo Deportivo.

Vi börjar med Cesc Fabregas till Barcelona - nyhet, anyone? Nu påstår den katalanska klubbens förlänga föreningsorgan, El Mundo Deportivo, att FCB är överens med Cesc Fabregas gällande hans personliga kontrakt (fem år).

Daily Mail har kokat ihop dagens bomb - utan konkurrens. De påstår att Arsenal ska vara intresserat av att värva, håll i er nu, Tottenhams Jermain Defoe. Spurs ska vara intresserade av att lyssna på bud i £10-miljonerklassen för anfallaren.

Denilson är näste man ut i mediahetsen. Brassen säger i Daily Mirror än en gång att han bestämt sig för att lämna Arsenal även fast Arsene Wenger haft ett snack med honom. Skönaste citatet är i texten: "I believe I've had my best season personally but want to win titles".

Metro tror att West Bromwichs anfallare Peter Odemwingie är ett steg närmare en övergång till Arsenal bara för att WBA lagt ett bud på Watfords anfallare Danny Graham.

Metro igen - nu gällande nån form av bytesafför mellan Arsenal och Roma och Gael Clichy och Jeremy Mendes. Läs mer här!