Medlemmar: 8910 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Liverpool lägger bud på Gael Clichy.

Dagens transfersnack

fre 10 jun 2011 kl 08:57

Dagens tur i silly season-djungeln bjuder på en riktig blandpåse - med allt från okända uzbeker till Tottenhamtröjor. Häng med!

Vi börjar med Gael Clichy. Enligt Guardian så har Liverpool kommit med en bud på vänsterbacken som sägs vara på 5 miljoner pund. Clichys kontrakt med Arsenal går ut nästa sommar och den franske landslagsspelaren har ännu inte skrivit på något nytt.

Enligt Daily Express så har Arsene Wenger gjort förfrågningar på fyra spelare. Det ska röra sig om Bolton Gary Cahill, Blackburns Chris Samba och Lille-duon Gervinho och Eden Hazard.

Manchester United planerar för bud på 10 miljoner pund för Samir Nasri (Mirror).

Presidenten för det uzbekiska förbundet, Mirabor Usmanov, säger till Mail Online att Arsenal är på jakt efter mittfältaren Odil Ahmedov, 23.

The Sun kör en grej på att Abou Diaby ska ha fått en Spurströja av sin polare Younes Kaboul - som han säger sig använda i hemmet...

Legendaren Tony Adams säger i en intervju med Daily Mirror att han tycker att George Graham är en bättre tränare än Arsene Wenger.

Igår kväll kom rapporter från Barcas klubborgan El Mundo Deportivo att Arsene Wenger ska ha gett okej att släppa Cesc Fabregas till en klubb utanför Premier League. Men senare kom BBC med en grej att en Cesc-flytt till den katalanska klubben är mindre trolig då deras ekonomiska situation inte tillåter den typen av transfer.