Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Inte en dag utan nya Cescstories. Vi är trötta ...

Dagens transfersnack

tis 28 jun 2011 kl 07:43

På fredag öppnar transferfönstret - och nu är dagens transfersnack tillbaka. Mycket handlar just nu om Fabregas och Barcelona.

Barcelona sägs vara beredda att slanta upp £35 miljoner för att få loss Arsenals kapten Cesc Fabregas - som just nu är i Katalonien på semester (Mail online).

Om Arsenal inte går med på det budet så tycker Barcelona att det vore en bra idé att Cesc går ut i strejk för att få igenom sin flytt (The Sun).

En klassiker kommer också i Cesc-gate. Daily Mirror har kommit på att Arsenal lämnat ute Fabregas i marknadsföringsarbetet för den nya bortatröjan och därför kommer han att säljas. Kaptenen är inte med på några bilder har tidningen "luskat ut".

Arsenal sägs jaga Bayer Leverkusens 23-årige chilenske mittfältare Arturo Vidal, som värderas till 15 miljoner pund, som ersättare till Fabregas (Daily Mirror).

Samtidigt har Arsenal öppnat förhandlingar med Bolton om Gary Cahill. The Times (prenumeration krävs) skriver också att Wenger är intresserad av Birminghams Scott Dunn, Blackburns Chris Samba och Evertons Phil Jagielka.

Under midsommarhelgen sade Palermos president att Arsenal vunnit kampen om Velez Sarsfields mittfältare Ricardo Alvarez - men nu kommer uppgifter om att även Inter vill värva argentinaren och är beredda att lägga bud på 12 miljoner Euro (Sky Sports).

Jens Lehmann kommer inte att spela fotboll nästa säsong - och lägger av (Daily Star).