Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nu vill Barca ha både Cesc och Nasri.

Dagens transfersnack

ons 29 jun 2011 kl 09:02

Här är tre spelare som engelsk media tror snart är klara som Arsenalspelare. Välkommen till dagens rundtur i silly season-träsket.

Nu ska Barcelona inte bara köpa Cesc Fabregas utan även Samir Nasri - det skriver Daily Mirror. Ett förhöjt bud på Cesc på 34 miljoner pund ska ha inkommit igår kväll och klubben som inte borde ha råd att värva en enda spelare ska nu även vilja lägga upp 20 miljoner pund för Nasri. Manchester United sägs också planera för ett bud på fransmannen.

Enligt samma tidning, Daily Mirror, hoppas Arsenal kunna offentliggöra värvningen av Gervinho från franska Lille när transferfönstret öppnar. Det pratas även om att Gary Cahill, Bolton, och Christopher Samba, Blackburn, också kommer att presenteras inom kort.

Arsene Wenger påstås vilja värva Inters målvakt Emiliano Viviano (The Sun).

Gamle Arsenallegendaren Dennis Bergkamp har fått jobbet som assisterande tränare i Ajax (The Sun).

Det ser dock inte ut att bli någon Juan Mata i Arsenal. Han planerar att stanna i Valencia (Independent).

AC Milan sägs vara på jakt efter Denilson (Express).

Arsenals ordförande Peter Hill-Wood tycker den förre styrelseledamoten och aktieägaren Lady Nina Bracewell-Smith ska hålla käften. Lady Nina skrev igår på Twitter att Arsenal borde byta ut hela sin styrelse (Daily Star).