Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hill-Wood har tröttnat på Barcas eviga fiskande efter Fabregas.

Hill-Wood: Barca måste ta ett beslut

fre 29 jul 2011 kl 14:38

Turerna kring Cesc Fabregas har varit många, men enligt Arsenals ordförande Peter Hill-Wood har man nu tröttnat och ställer ett ultimatum till Barcelona.

Peter Hill-Wood brukar inte tala ut i media ofta, men när han väl gör det får man som supporter oftast en insikt i vad som sker bakom stängda dörrar. Nu har klubbens ordförande bland annat berättat att Barcelona måste betala en hög prislapp om man vill köpa Cesc Fabregas:
- De har strulat i fyra och ett halvt år nu. De måste bestämma sig. Det är upp till dem. Hittills har de lagt ett bud på £26 miljoner och även gjort ett annat försök. Om de vill ha spelaren får de betala den efterfrågade summan. När man ser vad som betalas för andra spelare så tror jag inte att det vi efterfrågar är oresonabelt.

Hill-Wood berättar även att man satt en deadline. Ordföranden bekräftar även att Arsenal lagt ett bud på Evertons mittback Phil Jagielka:
- Vi har lagt ett bud på honom, men Everton tyckte inte det var tillräckligt. Vi är väldigt upptagna just nu, men det är ingenting som faktiskt händer i detta nuet.
- Vi försöker köpa ett par spelare, men det kommer inte ske över en natt.

Vad som kommer att hända inom de närmsta veckorna är fortfarande oklart, men vad som är säkert är att supportrarna lär bli lite mer hoppfulla efter att ha hört vad Hill-Wood haft att säga.

Källa: The Daily Star