Medlemmar: 8904 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Real ger sig in i jakten på Fabregas.

Dagens transfersnack

lör 2 jul 2011 kl 11:08

Det är mycket rykten om att Arsenals spelare är på väg att lämna klubben just nu. Real Madrid har gett sig in i dragkampen om Cesc Fabregas.

När alla rapporter pekade på att Cesc Fabregas skulle lämna Arsenal för Bracelona så dyker Real Madrid upp och vill bjuda mer pengar för mittfältaren än den katalanska klubben (Sky Sports). Real sägs värdera Fabregas till 45 miljoner pund.
Samtidigt kommer de väntade rapporterna att Barcelona, som bjudit 34 miljoner pund, inte vill betala hela summan direkt. De tror att Arsenal kommer att gå med på att bara få 25 procent (8,5 miljoner pund) av summan den här sommaren, det skriver Daily Mirror.

Negativa ringar på vattnet blir det lätt och nu skriver Daily Mirror att Samir Nasri kommer att lämna Arsenal på måndag. Nasri kommer till London i början av nästa vecka för samtal med Wenger där det påstås att han inte kommer att skriva på ett nytt långtidskontrakt om han inte får garantier att det ska satsas. Både Manchester United och City sägs jaga den franske mittfältaren.
Footybunker skriver att om den italienska klubben Roma vill värva Nasri så kommer han att kosta 28 miljoner pund.
Daily Mail rapporterar att Chelsea är redo med ett femårskontrakt värt 90 000 pund i veckan för Nasri.

Daily Star skriver att Robin van Persie är aktuell att ta över kaptensbindeln i klubben om Fabregas lämnar. Men det finns även en risk att holländaren vill röra på sig om många stora spelare försvinner från The Gunners.

Andrej Arsjavin kan också vara på väg från Arsenal. The Sun skriver att Galatasaray är intresserat att värva ryssen.

Manchester City hoppas att Gael Clichy är deras spelare till tisdag då deras försäsong drar igång, det skriver The Sun.

The Sun rapporterar om att Arsene Wenger kommer att skicka den 16-årige spanjoren Hector Bellerin rakt in A-lagstruppen.

Ivorianske Gervinho förväntas presenteras som Arsenalspelare inom kort (Sky) - men tv-kanalens sajt skriver att Arsene Wenger inte planerar för någon rush direkt nu när transferfönstret är öppet.