Medlemmar: 4434 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nasri är också aktuell för Manchester City.

Dagens transfersnack

tis 5 jul 2011 kl 09:09

Dagen efter Gael Clichys övergång till City handlar det antingen om en utökat flykt - eller att Wenger vill spänna bågen. Häng med i dagens transfersnack.

Vi börjar med ett nytt namn. Enligt Footybunker vill nu Arsene Wenger ersätta Gael Clichy med Lyons Aly Cissokho. Det har under sommaren ryktats om att 23-åringen ska vara på väg till Premier League med Liverpool som en av kandidaterna.

Manchester City jagar vidare i norra London och vill nu även köpa loss Samir Nasri. Men enligt Daily Mirror är Arsene Wenger inte sugen på att sälja en ordinarie spelare till till en Premier League-klubb och då är Inter med i racet om fransmannen vars kontrakt går ut nästa sommar.

Enligt The Guardian ska Cesc Fabregas i veckan meddela Arsenal sin vilja att lämna klubben för Barcelona.

Men Wenger vill värva också. Hyggliga namn för att tysta massorna. Enligt Caughtoffside är Lilles Eden Hazard och Valencias Juan Mata aktuella.

Villareal vill köpa loss Denilson (The Sun).

Boltons tränare Owen Coyle har meddelat Arsenal att pay up or shut up gällande intresset för Gary Cahill (Daily Mirror).

Sist (har inget med transfers att göra) så har Alex Song hamnat i trubbel i hemlandet Kamerun. The Sun rapporterar om att mittfältaren riskerar två års fängelse efter ett krogbråk.