Medlemmar: 7639 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gervinho kallade dagen som han skrev på för Arsenal för bästa dagen i hans liv.

Gervinho: "Henry är min idol"

tis 19 jul 2011 kl 21:02

Gervinho är Arsenals stora värvning så här långt under denna säsongen. Den forne lille-spelaren berättade under tisdagen att han nu lever sin dröm.

Gervinho fick i dagarna göra den klassiska presentationen framför mediadrevet när han fick stoltsera med sin nya matchtröja samt uttala sig officiellt om övergången till Arsenal. Det var en stolt och mycket glad som berättade om affären.
- Detta är en av de bästa dagarna i mitt liv. Genom övergången till Arsenal har jag förverkligat min dröm. Arsenal har alltid varit en favoritklubb för mig och jag har alltid önskat att få spela där.

- Jag är väldigt glad över att få jobba med Arsene Wenger. Jag kom hit för jag tror han kan göra mig bättre. Angående min position kan jag spela på alla positioner i anfallet. Det viktigaste är att jag tillför laget så mycket som möjligt där jag spelar. Min idol har alltid varit Thierry Henry.