Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sao Paulo nästa för Denilson.

Denilson till Sao Paulo

tor 21 jul 2011 kl 06:05

Det var sedan tidigare redan bekräftat att Denilson lämnar Arsenal för sitt moderland Brasilien. Nu står det klart att klubbadressen blir Sao Paulo.

Denilson har en tung säsong bakom sig i Gunners. 23-åringen har inte varit nära en startplats i Wengers elva och har blivit en hatsymbol för supportrarna. Ilskan från fans har lett till att mittfältarens namn till och med dykt upp på ebay för försäljning.

Nu är det däremot helt spikat vart Denilson kommer spela nästkommande säsong. Han kommer att återvända till Brasilien och representera Sao Paulo, avtalet är ett låneavtal som löper under hela säsongen. Sao Paulo är även den klubb som han spelade för innan han flyttade till London.

Denilson debuterade för Arsenal 2006 och har sedan dess noterats för 153 matcher för klubben. När det stod klart att han skulle lämna berättade mittfältaren om sin stora sorg över att behöva skiljas från lagkampraterna och tackade även fansen som varit väldigt speciella för honom.