Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nu ger sig Milan in i leken om Fabregas.

Milan fortsätter spana in Cesc

tis 26 jul 2011 kl 07:39

Ryktena kring Cesc Fabregas skulle kunna fylla en hel bok. Under gårdagen kom nya rykten, gällande att Milan lagt ett superbud på Arsenals kapten.

Arsenal eller Barcelona. Det ser ut som det självklara valet för Fabregas. Under gårdagen kom dock nya rykten upp om att Italien skulle vara fortsatt aktuellt. Zlatan Ibrahimovics Milan skall planera ett bud på närmare 330 miljoner plus Urby Emanuelson och bekante Mathieu Flamini.

Annars fortsätter snacket ganska intensivt om Barcelona. Katalanernas vicepresident Jose Bartomeu var i London i dagarna och kommenterade då att förhandlingar pågår men att Fabregas alltid har varit deras andraval efter Sanchez.

Ryktena lär knappast minska...

Källor: Daily Star, Daily Mirror