Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ray hoppas Arsenal kan vinna ligan trots den tuffa konkurensen.

Parlour: Arsenal får det svårt att vinna

ons 3 aug 2011 kl 09:06

Ray Parlour som nu för tiden jobbar som expertkommentator menar att Arsenal måste förbättra sig likt resten av topplagen om de skall ha en chans att utmana om en topplacering.

Arsenal-ikonen Ray Parlour jobbar numer på BBC och TALKsport där han ofta analyserar klubben han spelade i under femton år. "The Romford Pelé" gör tillsammans med Martin Keown och Lee Dixon ofta utspel i media om vad för problem Arsenal är ställda emot.
Britten har varit väldigt pratglad på sistone och nu när säsongen närmar sig med stora steg är det dags att tippa utgången. Parlour tror själv att Arsenal kommer få det svårt att vinna:
- Förhoppningen är att Arsenal vinner ligan, men realistiskt sett skall man nog ta en plats bland de tre bästa, kanske två. Du måste vara med och utmana, men det blir allt svårare för varje säsong. Vi brukade vinna titlar, men det var bara Arsenal eller Manchester United. Titta på Manchester City, de kommer bli starkare. Titta på Manchester United. De är alltid starka. Chelsea kommer vara ännu starkare med en ny tränare och jag tror de kommer ha en väldigt bra säsong.

Parlour menar även att lagen som inte är lika starka som resten av topplagen kommer utgöra ett hot:
- Sedan har du lag som Liverpool och Spurs som har förbättrats, speciellt om Tottenham behåller Luka Modric.
- De här lagen förbättras hela tiden och Arsenal måste fortsätta förbättras även de. Spelare köps och säljs och Arsenal måste göra detsamma.

Vare sig vi får se ett par nya spelare i Arsenal innan transferfönstret stänger återstår att se, men Ray Parlour är bara en i den långa raden ex-spelare som menar att Arsenal måste förstärka om de ska ha en chans att utmana i toppen.