Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack ser gärna lite nya spelare i Arsenal.

Wilshere: "Vi behöver fler värvningar"

mån 1 aug 2011 kl 10:19

Jack Wilshere brukar sällan vara frispråkig i media, men nu berättar Arsenal-killen att klubben behöver fler värvningar om man vill utmana om ligatiteln.

Efter en skakig försäsong finns det många Arsenal-supportrar som är besvikna över laget, spelarna och tränaren. Den riktiga säsongen har dock inte startat och än finns det tid att förbättra laget. En spelare som absolut vill göra det är Jack Wilshere:
- Vi är ingen säljande klubb, men har trots det klamrat oss kvar i toppen med resten av topplagen. Och vi måste vinna i år. Kanske skulle vi ha möjlighet att trycka på ifall vi hade ett par nya ansikten. Om vi kan värva ett par spelare så kan vi verkligen utmana om ligatiteln. Runt mars och april måste vi verkligen vara starka. Vi är självsäkra på att vi kan vara med i toppen vid det laget, så vi måste hålla oss starka under den kritiska perioden.

Wilshere klev av plan efter bara tio minuter under gårdagens match mot New York Red Bulls. Han nämner att han hade problem med sin fotled, men att det inte skall vara någonting allvarligt.
Om Jack får rätt eller ej återstår att se, men det finns nog många fler än honom som vill se ett par nya spelare i The Gunners. Transferfönstret stänger den 31 augusti och fram tills dess kan fortfarande vad som helst hända.

Källa: The Daily Mail