Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

The Ox är klar för Arsenal.

Oxlade-Chamberlain väljer Arsenal

mån 8 aug 2011 kl 17:27

Arsene Wenger har sedan länge varit ute efter supertalangen Alex Oxlade-Chamberlain. Nu är övergången äntligen fullbordad!

Chamberlain är fostrad i Southamptons akademi och jämförs med bland annat Arsenals superstjärna Theo Walcott. Både Liverpool, Man United och Chelsea jagade superlöftet, men Arsenal drog det längsta strået.
- Arsenal har en fantastisk manager. Dom har spelare av superkvalité och spelar en fin och attraktiv fotboll. Dom tre faktorerna var viktiga för mitt beslut. Jag är stolt över att jag blivit en Arsenal-spelare och kommer ge allt för klubben, sade Oxlade-Chamberlain till Arsenal.com.

Alex Oxlade-Chamberlain är 17 år och har både representrerat det Engelska U18, U19, och U21 landslaget.