Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Nu är det bara fyra dagar kvar till festen.

Nya souvenirer lanseras

tis 9 aug 2011 kl 10:32

På lördag firar Arsenal Sweden 10 år med stor fest - då kommer supporterklubben att lansera ett gäng nya souvenirer.

På lördag är det dags. Då har Arsenal Sweden sin stora jubileumsfest på Undici i Stockholm. Vi närmar oss 300 sålda biljetter och du som vill komma köper din biljett i klubbens webbshop.
I samband med festen kommer supporterklubben att sälja souvenirer. Dels officiella Arsenal FC-grejer, dels Nuvarande supporterklubbssortiment - men även en rad nya saker.
Och det är:
Två stycken t-shirts med nya loggan (en i svart och en i vitt).
En hoodtröja i mörkblått och Arsenal Sweden-tryck.
Pins med nya loggan.
Klubben har även beställt flaggor, men i skrivande stund är det osäkert om den leveransen hinner komma fram i tid innan festen. Mer info om det senare.
(De nya souvenirerna kommer att läggas ut i webbshopen på måndag och webbshopen kommer att hålla stängt i helgen för att underlätta det administrativa jobbet för klubben).

För souvenirköp på plats på Undici gäller kontant betalning så se till att ha med er riktiga pengar när ni ska handla. Det finns uttagsautomater väldigt nära Undici så ni som ofta använder kort och som vill handla kan passa på att ta ut kontanter innan ni går in på festen. Det kommer naturligtvis att gå bra att gå ut under festen för att hämta pengar.