Medlemmar: 8147 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger tror hårt på Ryo.

Ryo har fått arbetstillstånd

tis 9 aug 2011 kl 17:54

Arsenals japanske talang Ryo Myiaichi har nu fått arbetstillstånd i England.

Under hela sommaren har Arsene Wenger pratat om vilken fantastisk talang Myiaichi är, och i dag kom besked om att den ansökan om arbetstillstånd som har lämnats in har beviljats. Detta innebär att han nu kan ansluta till A-laget fullt ut så fort all pappersexercis är klar.

Arsene Wenger är mycket nöjd och säger så här till Arsenal.com:
- Vi är mycket glada att Ryo har fått ett arbetstillstånd. Det här är nästan som ett nyförvärv för oss eftersom vi inte var säkra på att vi skulle få klartecken. Ryo har jobbat extremt hårt under försäsongen och presterade mycket bra i matcherna i Asien, Tyskland och Portugal.