Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kan Wenger pruta till sig Hazard?

Dagens transferrykten

mån 22 aug 2011 kl 09:26

Med mindre än tio dagar kvar av transferfönstret är det många som skriker efter värvningar. Nu uppger flera tidningar att upp till tre spelare kan vara på ingång inom de närmsta dagarna.

Det är The Daily Mirror som idag rapporterar att Arsene Wenger nu fått nog och tänker spendera upp till £50 miljoner för att lösa Arsenals problem. Enligt tabloiden sägs Rennes mittfältare Yann M'Vila - som även är fransk landslagsman - vara så pass intressant att han tänker lägga £15 miljoner på honom.

En annan spelare som Wenger skall vilja värva är Eden Hazard. Lille har satt upp en prislapp på svindlande £26 miljoner, men Arsenal tror att man kan få honom för runt £20 miljoner. Man sägs dock vara beredda att öka budet om Lille inte accepterar £20 miljoner för sin supertalang.

Som om det inte vore nog sägs även Phil Jagielka vara på radarn igen och det för cirka £15 miljoner. The Mirror anger även att Samir Nasri skall vara på väg bort till Manchester City, trots ihärdiga rykten om att han gjort en helomvändning och bestämt sig för att stanna.

Roberto Mancini sade igår eftermiddag att man kommer sätta upp stora hinder ifall Arsenal väljer att spela Nasri i Champions League-kvalet. Detta på grund av att han blir "cuptied" ifall Arsenal kvalificerar sig för Champions League-gruppspel. BBC rapporterar dock att en affär skall vara väldigt nära så länge Arsenal inte väljer att spela fransmannen mot Udinese.

The Sunday Times uppger att Henri Lansbury kan bli såld till Leeds United. Det sägs även att Sanchez Watt kan vara på väg bort till Championship. Vilket lag det blir är dock oklart.