Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger fick se Udinesematchen från läktaren. Nu straffas fransmannen ytterligare av UEFA.

Wenger avstängd på nytt

mån 22 aug 2011 kl 13:59

UEFA annonserade under förra veckan att man tänker utreda hur pass bra Wenger skötte sin avstängning mot Udinese. Ny dom idag, nämligen en ny avstängning.

Det var under förra årets debacle mot Barcelona på Nou Camp som Arsene Wenger var så pass hetlevrad att han drog på sig en avstängning som följde med till årets kval. Hemmamatchen mot Udinese såg därför Wenger på läktaren. Något som han inte gjorde på bästa sätt enligt UEFA. Wenger skall ha kontaktat bänken med hjälp av en kollega via telefon, vilket inte är tillåtet.

Nu stängs han av i ytterligare två matcher för sitt övertramp meddelar UEFA. Avstängningen kommer att börja gälla på onsdagens match i Italien och kommer sedan även gälla ytterligare en match i Europa-spelen. För diverse övertramp har Arsenal även tilldelats en bötessumma på ungefärliga 95 000 kronor.

Arsenal.com skriver man att Arsenal kommer att överklaga beslutet.