Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Podcast 1: Premiäravsnittet

fre 26 aug 2011 kl 11:37

Idag är det dags för premiär av Arsenal Swedens podcast. Det kommer att dyka upp avsnitt veckoligen där Arsenal diskuteras med gäster.

Det är med stor glädje vi idag kan meddela att Arsenal Sweden kör igång med en helt ny satsning på hemsidan. Under säsongens gång kommer vi veckoligen att lägga upp podcasts där vi bjuder in ett par gäster för att diskutera allt som har med Arsenal att göra.
Vi skall även försöka diskutera vår egen verksamhet och ge er lite insikt i vad som händer i supporterklubben.

I premiäravsnittet för den här säsongen har vi med oss Arsenal Swedens ordförande Axel Asplund samt journalisten Kalle Karlsson som bl.a. driver en välkänd Premier League-blogg på Eurosport. Tillsammans med undertecknad, Kristonel Elwe, diskuterar vi bl.a. Arsenals sommar, transferkarusellen, säsongsinledningen och vad som komma skall.

Ta en kopp kaffe, sätt er ner i lugn och ro och lyssna på premiäravsnittet av Arsenal Swedens podcast! Ni kommer inte att ångra det!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen axel.asplund@arsenal.se eller kristonel.elwe@arsenal.se