Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Park är klar och presenterad.

Ju Young Park klar för Arsenal

tis 30 aug 2011 kl 17:04

Det pågår i skrivandets stund en intensiv jakt på spelare för Arsenal, i alla fall om man får tro tidningsvärlden. En som är bekräftad klar är dock Monacos Ju Young Park.

Han skulle på läkarundersökning till Lille men i sista stund kom Arsenal in i bilden, snodde värvningen, och gjorde klart med 26-årige Ju Young Park.
Park, eller "Ju" som han kallas, är av den offensiva typen och är kapten för Sydkoreas landslag. Han har gjort 53 landskamper och har innan Monaco representerat FC Seoul. Han kommer att bära nummer nio i Arsenal.

- Jag är väldigt glad att få representera Arsenal. Det har varit en dröm sedan jag var liten. Jag kommer att träna och jobba väldigt hårt för att visa att jag är bra för laget. Jag kommer visa hjärta och ge allt för klubben, kommenterar nyförvärvet.