Medlemmar: 6338 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån/Arsenal Sweden

Mikael från Sundsvall prickade in sex av de åtta rätta "värvningarna".

Mikael vann silly season-tävlingen

tor 1 sep 2011 kl 15:43

Många deltog i Arsenal Swedens tävling igår. Men ingen lyckades så bra som Mikael Norgren från Sundsvall som prickade i sex av åtta transfers.

Grattis till segern - hur känns det?
- Jättekul förstås! Jag som inte tänkte vara med. Sände in mitt svar kl 13.29.

Sex av åtta inprickade transfers, hur resonerade du när du tippade?
- Jag har läst silly season varje dag från 1/7 (förutom Londonhelgen) så jag var väl förberedd. Arteta var en chansning, men jag läste om Evertons ekonomiska problem och tänkte kanske. Benayoun är en typisk Wengervärvning. Nu som lån till ett pris utan konkurrens. Mertesacker och Santos var i princip redan klara. Sen gick jag på rykten angående Lansbury och Bendtner.

Är du nöjd med silly season?
- Jag är nöjd att vi fick vår efterlängtade rutin. Nöjd med Arteta (bara knät håller). Benayoun blir nog en bra backup istället för att chansa med 17-20-åringar. Backförvärven är kanon. Trist att vi måste pinas istället för att vi gjort klart köpandet för en månad sedan. Någonting är inte som det ska i vårt kära styrelserum, på mitt sätt sett.

Vilken värvning är du mest nöjd med?
- Per Mertesacker. Utan konkurrens. Äntligen ett fyrtorn och ledare därbak. Tycker han var kung bland backar i senaste VM. Extra kul var det med tanke på mitt besök i London 18-21 augusti. Vi käkade på en Italiensk restaurang nära British Museum. Kyparen, en Italiensk gentleman, visade sig hålla på Arsenal. Han var enormt besviken på försäljningarna. Jag sade då till honom att "vi kommer värva Mertesacker", men han skrockade bara. Kanske tänker han på oss "crazy swedes" idag. Om siaren från Norr.

Vi tackar alla er som var med och tippade. Arsenal.se vill även berätta att Tomas Johansson från Huddinge hade sex rätt, men Mikael Norgren vann eftersom han hade med färre antal spelare i sin gissning.