Mertesacker spelade 90 minuter för Tyskland.

Landslagsuppdatering 2/2

ons 7 sep 2011 kl 11:07

Landskamperna är över för denna gången. Så här presterade Arsenalspelarna under deras andra match under uppehållet:

Aaron Ramsey: Ramsey spelade 90 minuter för Wales och bar kaptensbindeln. Han blev utsedd till matchens bästa spelare i en match som Wales annars presterade väldigt bra i trots förlusten med 1-0 mot England.

Theo Walcott: Spelade inte på grund av skada. Enligt rapport skall det endast röra sig om en försiktighetsåtgärd och Walcott skall vara aktuell för spel på Lördag mot Swansea.

Robin Van Persie: Gick mållös ifrån Helsingfors när hans Holland besegrade Finland med 0-2. Arsenals kapten spelade i 67 minuter innan han blev utbytt.

Chu Young-Park: Sydkoreanen fortsätter att göra mål. Denna gången var det Kuwait som fick känna på Young-Parks målfarlighet. Matchen slutade 1-1.

Per Mertesacker: Mertesacker var tillbaka i startelvan för tyskarna och spelade 90 minuter i matchen mot Polen. Matchen slutade 2-2 och Mertesacker bar kaptensbindeln under den andra halvleken.

Bacary Sagna: Sagna spelade 90 minuter när hans Frankrike spelade 0-0 mot Rumänien.

Laurent Koscielny: Fick ingen speltid alls utan satt på bänken hela matchen för Frankrike.

Andrej Arsjavin: Tsaren spelade hela matchen när hans Ryssland misslyckades med att få hål på Shay Given i Irlands mål. Matchen slutade 0-0.

Wojciech Szczesny: Spelade 90 minuter när Polen tappade ledningen två gånger om mot Tyskland i en match som slutade 2-2. Szczesny var chanslös på målen som tyskarna gjorde (En straff och ett öppet mål).

Yossi Benayoun: Kapten för Israel när man gick på nöten borta mot Kroatien med 3-1. Spelade 90 minuter.

Johan Djourou: Mittbacken spelade 90 minuter för sitt Schweiz som på hemmaplan besegrade Bulgarien med 3-1.

Noterbart är att både Nicklas Bendtner och Eduardo gjorde två mål för Danmark respektive Kroatien.