Walcott var med och assisterade Darren Bents mål.

Landslagskoll 1/2

lör 8 okt 2011 kl 20:47

Arsenals spelare var återigen i farten i dagarna med landslagsspel. Inga skador är att rappportera, och det finns en hel del riktigt bra insatser att glädjas åt.

Alex Oxlade-Chamberlain: Gjorde samtliga tre mål för Englands u-21 när man besegrade Island med 0-3. Alex insats var förstås riktigt bra och hans tredje mål skall ha varit en riktig delikatess iform utav ett solomål. Hatten med efterföljande intervju kan skådas HÄR.

Aaron Ramsey: När Wales slog Schweiz med 2-0 så inledde Ramsey målskyttet med att göra 1-0 från straffpunkten. Straffen var inte den bästa med letade sig in under gästernas målvakt. Ramsey var i vanlig ordning kapten. Ramseys straff.

Ju Young Park: När Sydkorea spelade 2-2 mot Polen så noterades Park för båda asiaternas mål. Målen, som gjordes på Fabianski kan ses HÄR.

Lukasz Fabianski: Spelade hela matchen för Polen i Szczesnys frånvaro. Släppte in två mål. Chanslös på första och kunde inte rädda Parks friläge till 2-1.

Theo Walcott: Spelade 75 minuter för England mot Montenegro. Bra instats av Theo som assisterade till Englands första mål i en match som slutade 2-2 efter Rooneys uppmärksammade utvisning.

Kieran Gibbs: Fick ingen speltid för England.

Laurent Koscielny: Spelade ingenting för Frankrike i deras 3-0 seger mot Albanien.

Robin van Persie: Arsenals kapten spelade hela matchen för Holland när man besegrade Moldavien med 1-0. Nästa match för Van Persie är på tisdag, mot Sverige.

Johan Djourou: Spelade ingenting för Schweiz.

Per Mertesacker: När redan EM-klara Tyskland åkte till Turkiet i en mycket svår bortamatch spelade Mertesacker 90 minuter när tyskarna vann med 1-3. Spelade stabilt enligt media.

Tomas Rosicky: Det blev 90 minuters spel för Rosicky när hans Tjeckien förlorade den viktiga matchen mot Spanien med 0-2. Skall dock varit en av lagets bästa spelare.

Alex Song: Spelade fram till Kameruns första mål mot Kongo i en match som sedan skulle visa sig sluta med en 3-2-seger för Songs mannar.