Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsjavin säger att fansen ska förvänta sig mer av honom.

Arsjavin: Jag måste bli bättre

tor 13 okt 2011 kl 13:08

Andrej Arsjavin har haft en Arsenalkarriär som ständigt gått upp och ner likt en berg- och dalbana. Ryssen som på sistone haft något av en formsvacka insisterar att han måste bli bättre.

Andrej Arsjavin fick något av en magisk start i Arsenal och blev snabbt kultförklarad efter hans fyra mål på Anfield under slutet av säsongen 2008/2009. Sedan dess har det gått trögare för ryssen, trots att han var Arsenals bästa poängplockare förra säsongen.
Många har kritiserat den ryske landslagskaptenen att vara för lat och bidra för lite i offensiven, någonting han själv erkänner i en nyligen utförd intervju av Arsenal.com:
- Supportrarna borde förvänta sig mer från mig. De borde förvänta sig mer tricks, mål och fantastiska passningar. För att vara ärlig förväntar jag mig mer från mig själv också.

30-åringen menar dock även att han verkligen ger allt för att försöka vara så bra som möjligt när det gäller:
- Tro mig, jag gör allt i min makt [för att vara så bra som möjlig]. Jag gör allt jag kan göra. Jag måste helt enkelt prestera allt jag kan för tillfället.

Det återstår att se om hur säsongen blir för Arsjavin, men självklart är att han på den senaste tiden fått lika mycket ris som ros. Mest av allt vill dock ryssen inget annat än väl för både klubben och sig själv:
- Jag vill göra mer mål och vinna titlar åt Arsenal.

Källa: Premier League