Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos har fått en kanonstart på årets säsong.

Koscielny i sitt livs form

tis 1 nov 2011 kl 14:36

Larurent Koscielny började säsongen skakigt men har, i takt med Arsenals formtopp, varit en av lagets absolut bästa spelare. Nu pratar fransmannen om att han är i sitt livs form.

Värvad inför förra säsongen från FC Lorient som ännu en sådan Wenger-doldis fick Koscielny väldigt mycket speltid under debutåret. Mycket beroende av att Vermaelen gick skadad under större delen av säsongen. En bra debutsäsong följdes upp av en sämre start på årets säsong. Men 26-åringen har på slutet imponerat med sitt spel och talar nu om att han befinner sig i sitt livs form:
- Jag känner att jag är i mitt livs form. Jag har utvecklats väldigt mycket men fortsätter ändå att utveckla mitt grundspel. Mitt passningsspel och min bollkontroll.

- Jag har också blivit hårdare i mitt spel samtidigt som jag drar på mig mindre varningar och frisparkar. Det är en del av anpassningen till engelsk fotboll som jag behövde göra. Tillsammans med seger över Barcelona förra säsongen var matchen mot Chelsea en av mina bästa matcher någonsin. Det är en ny känsla i laget, alla kämpar för varandra. Vi vet alla att vi kan uppnå något stort denna säsongen.

Källa: Arsenal.com